Dit ben ik

BR EVENEMENTEN staat voor BY RAYMONDE evenementen. Ik organiseer feestelijke bijeenkomsten zoals bruiloften en personeelsfeesten in heel Nederland.

Ik ben Raymonde Mayland, ik ben naar mijn vader vernoemd. Hij heet Ramond, maar mijn moeder vond Ramona geen mooie naam, dus werd het Raymonde. Ik ben getrouwd met Sven en samen hebben we de twee liefste, leukste en grappigste kinderen van de wereld.

Als event– en weddingplanner ben ik met name actief in het midden van het land. We willen echter volgend jaar naar Noord-Brabant verhuizen en dus zal ik het mijn missie maken om daar de leukste locaties te ontdekken.

Feestjes

Ik vind het organiseren van bijeenkomsten het leukste wat er is. Met name de feestelijke, omdat er wat te vieren is. Ik heb ervaring als eventplanner opgedaan, door als marketeer in vaste dienst de nodige zakelijke evenementen te organiseren, zoals een klantendagen, personeelsfeesten, familiedagen en kennissessies.

Trouwen

In april hakte ik de knoop door om mijn droom te volgen en feestelijke bijeenkomsten te organiseren. In eerste instantie besloot ik alleen zakelijke events te plannen. Maar ik besloot daar later bruiloften eraan toe te voegen, omdat ik mijn eigen bruiloft met ontzettend veel plezier had gepland.

Hoewel ik nog weinig ervaring heb met het organiseren van bruiloften, is de basis hetzelfde als bij een zakelijk event. Dat is een goede locatie, een helder draaiboek en een onvergetelijke ervaring.

Momenteel hebben al drie bruidsparen hun vertrouwen in mij geuit en ik kan niet wachten om hun bij te staan op hun grote dag.

Samenwerken?

Zoek jij hulp bij het organiseren van jouw evenement en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan vrijblijvend een berichtje. Maar je kunt me ook bellen, whatsappen of sms’en. Ik neem vervolgens contact met je op en plan en (ZOOM-)meeting in om jouw wensen te bespreken.

Leuk om van je te horen!

Groetjes,
Raymonde

Laatste update: 13 juni ’22