Dit ben ik

BR EVENEMENTEN staat voor BY RAYMONDE evenementen en ik ben Raymonde Mayland. Ik organiseer zakelijke en feestelijke bijeenkomsten in heel Nederland. Ik ben Raymonde Mayland, ik ben naar mijn vader vernoemd. Hij heet Ramond, maar mijn moeder vond Ramona geen mooie naam, dus werd het Raymonde.

Ik ben getrouwd met Sven en samen hebben we de twee leukste kinderen van de wereld. Sinds augustus 2018 wonen we in het Duitse Düsseldorf omdat Sven hier werkt.

Feestjes

Ik vind het organiseren van bijeenkomsten het leukste wat er is. Met name de feestelijke, omdat er wat te vieren is. Als marketeer in vaste dienst begon ik met het organiseren van zakelijke evenementen, zoals een klantendag, personeelsfeesten, familiedagen, kennissessies.

Fantastisch!

Ieder event is een project waarin je werkt naar een bepaald doel. Ik vind het fantastisch om evenementen te organiseren en soms maanden met de voorbereiding bezig te zijn, om vervolgens het eindresultaat op de dag zelf te zien. Ik geniet van het plezier op de gezichten van de gasten. De mooiste reactie die ik ooit heb gehad was: “ik voelde me er thuis.” Dan is een event voor mij geslaagd.

Samenwerken?

Zoek jij hulp bij het organiseren van jouw evenement en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur me dan vrijblijvend een berichtje. Maar je kunt me ook bellen, whatsappen of sms’en. Ik neem vervolgens contact met je op en plan en (ZOOM-)meeting in om jouw wensen te bespreken.

Leuk om van je te horen!

Groetjes,
Raymonde