Weddingplanner

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Kijk je uit naar jouw bruiloft, maar krijg je het Spaans benauwd als je denkt aan de planning? Geen zorgen. Je kunt de organisatie van jouw bruiloft gewoon uitbesteden. Als weddingplanner word ik jouw beste vriendin en organiseer ik de bruiloft van jouw dromen.

Wil je jouw eigen festival organiseren? Een sprookjesbruiloft in een kasteel? Of droom je van een stoerder event? Niets is onmogelijk, ik breng jouw dromen tot leven.

Vertel me jouw wensen en jouw budget en ik verzorg alles van top tot teen: de bloemen, taart, fotograaf, dj, het vervoer, de aankleding, catering, uitnodigingen, overnachting, alles.

Ik praat met de leveranciers, onderhandel mooie prijzen en adviseer daar waar nodig. Op de dag zelf ben ik ceremoniemeester, gastvrouw en aanspreekpunt, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Is dit iets waar jij nieuwsgierig naar bent? Vraag dan vrijblijvend een consult aan om jouw wensen te bespreken.

Omdat ik nog maar kort actief ben als weddingplanner, hanteer ik een korting van 50 procent op mijn uurtarief voor stellen die voor 1 januari 2023 kiezen voor een samenwerking met mij.