Bruiloft organiseren

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Nu mag je jouw bruiloft plannen.

Misschien heb je hier al jaren naar uitgekeken; de jurk, de bloemen, naar het moment dat je jouw geliefde in de ogen kijkt en voor altijd ‘ja’ zegt. Maar voor dat moment zover is, moet je eerst jouw bruiloft plannen en dat kan soms een beetje overweldigend zijn.

Wanneer je de tijd of vaardigheden mist om jouw bruiloft van A tot Z te plannen, dan kan ik jou, als weddingplanner of ceremoniemeester, helpen bij het organiseren van jullie grote dag.

Vertel me jullie wensen en ik voer ze uit. Wil je een sprookjesbruiloft in een prachtig kasteel, een eigen festival creëren of wil je trouwen op het strand? Ik plan jullie perfecte bruiloft en houd daarbij rekening met jullie budget.

Ik praat met de leveranciers, vergelijk bloemisten, zoek de lekkerste taarten uit en vind de mooiste locaties, zodat jullie de dag van jullie dromen hebben.

Ontdek hoe ik jou kan helpen en vraag vrijblijvend een gratis consult van 30 minuten aan.

Weddingplanner

weddingplanner

Omdat ik nog maar kort actief ben als weddingplanner, hanteer ik een korting van 50 procent op mijn uurtarief voor stellen die voor 1 januari 2023 kiezen voor een samenwerking met mij.